martes, 16 de febrero de 2016

L'aventura Continua!

Bona tarda rossinyolets i rossinyoletes! Aquí us explico les nostres trobades des de l'última pubicació:

La trobada del 23 de gener la vam dedicar a fer una mica d'esport amb la bicicleta. La nostra intenció era passejar-nos per llocs semblants a quan vam anar amb patinet, per les pujades, baixades i per les afores, per no trobar-nos a tanta gent! Així va ser al principi, vam anar cap a Vilafant passant per places i ponts, continuant cap a l'interior del poble de Vilafant. Va estar divertit, però com els dos teníem set i no portàvem aigua (a la propera no ens tornarà a passar :p) vam decidir anar al poble del costat a una font que jo coneixia per tal de poder hidratar-nos! Tot i així, la font era una mica més lluny del que recordava...però finalment hi vam arribar, ens vam refrescar, vam descansar i vam preparar-nos per la tornada!
La tornada se'ns va fer llargueta...estàvem molt cansats, la sort era que en alguns trams, era baixada i ens encantava! Finalment, agafant un camí més curtet vam arribar a caseta! Va estar molt divertit...malgrat el dia següent estava plena d'agulletes! 


En la trobada del 30 de gener vam anar al cinema! Jo feia un piló de temps que no hi anava i vam considerar que estaria bé, i així ho vam fer. La nostra intensió era veure Alvin i las ardillas 3, però al arribar, en Johnny va veure una altra que li feia més il·lusió, així que vam anar a veure: Pesadillas!! Pel nom sembla una pel·lícula de por, doncs no...si que té suspens i misteri, però sobre tot, és una peli d'aventures amb la finalitat d'atrapar a criatures sortides de llibres. Al principi creia que la pel·lícula no m'agradaria massa, però la veritat és que em va agradar i vam riure molt, tant per algunes escenes de la pel·lícula, com per mi, perquè em vaig espantar en dos moments! Va ser una tarda diferent, però va ser genial compartir-la amb ell!


En la trobada del 7 de febrer ens en vam anar a Carnaval a Roses! Durant la setmana al col·legi havien fet manualitats i havien preparat carnaval i vaig creure que seria genial acabar aquesta setmana de carnaval veient la passada de diumenge al matí! Va ser molt xulo, segons ell, li va agradar molt! La única trava era que feia moltíssim fred, ens congelàvem si no ens movíem, així que de tant en tant anàvem ballant amb les diferents carrosses per tal de treure'ns una mica el fred de sobre! Aquesta trobada també va ser diferent a les altres, però també va ser molt divertida...però ens va faltar disfressar-nos!


Espero que a tots us vagi igual de bé que a nosaltres! :)




                                                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario