miércoles, 1 de junio de 2016

De Festa en Festa

Bona tarda Rossinyolets i Rossinyoletes! 

En aquesta entrada, tal i com diu el títol, us explicaré les dues festes a les què vam assistir en Johnny i jo! 

A la trobada del 21 de maig vam assistir a la festa del 10è aniversari del projecte rossinyol! Al ser a Pont Major, vam haver d'agafar el tren fina a Girona i llavors un autobús interurbà fins allà. I com no podia ser d’una altra manera, vam anar-hi les tres parelles juntes com al Tibidabo, ja que els mentorats es coneixien millor i es diverteixen més junts. Ens havien dit que hi hauria màgia i música i ens havien assegurat que ens ho passaríem genial i així va ser. 

Amb una foto grupal va començar tot! Llavors diferents membres de la directiva i de l'Ajuntament van agrair i van recordar amb alegria aquests deu anys del projecte rossinyol! Llavors ja va començar l’espectacle de màgia: espectacular, va deixar a tothom amb la boca oberta. A més, ens va ensenyar un truc de màgia per fer-lo a casa! I en acabat, la sorpresa: El grup Teràpia de Shock, que va combinar cançons d’antics discs com ens en van presentar de noves! I, com no podia ser d'una altra manera, van acabar amb la cançó preferida per la majoria de la gent: "sense tu"! Aquesta cançó va donar pas l'última part de la festa, el pica-pica. Llavors, amb la panxa plena, vam tornar cap a caseta. La tornada va ser cansada perquè vam haver d'esperar molta estona el tren, però vam fer-la més amena jugant al típic joc de "veo-veo"! 

Una gran festa d'aniversari! :)

Les parelles de Figueres al concert!

La següent trobada que us explicaré ha estat la última “oficial”, perqué sé, que ens tornarem a veure i quedar!  Així, tal i com podeu suposar, aquesta trobada del 28 de maig va ser la festa final del projecte Rossinyol.  Al arribar al lloc establert: l’Ajuntament, ens van dir que havíem d’anar a buscar els globus de la festa.  Així, com en un col·legi, tots en fila cap a la botiga a buscar els globus. Al tornar, vam ajudar a acabar de decorar la sala. Un cop llest, van donar inici a la festa final. Va començar una representant de l’Ajuntament i llavors l’Òscar Prieto agraint-nos la nostra participació en el Projecte Rossinyol. To seguit, tots i totes les participants del projecte vam sortir davant de tots a explicar-los una de les nostres sortides. Allà mateix, ens donaven el pòster que havíem fet pels nostres mentorats.

Va ser molt maco, les paraules de totes les mentores eren d’apreci cap als mentorats. Nosaltres vam sortir a explicar la sortida al Tibidabo, juntament amb les altres dues parelles tal i com veureu a la foto. I per últim, vam fer una foto grupal i vam fer el pica-pica de comiat!





Per últim, m’agradaria dir-vos que malgrat el projecte s’acabi aquí, en Johnny i jo ens seguirem veient, ja que ha sigut un vertader plaer poder compartir aquesta màgica experiència amb ell!


Fins aviat Rossinyolets i Rossinyoletes! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario